Dui macarons 9 mm
28,00 lei Prețul inițial a fost: 28,00 lei.20,00 leiPrețul curent este: 20,00 lei.
Dui pentru macarons cu forma rotunda din otel inoxidabil pentru pos sau punga de patiserie, cu diametrul de 9 mm la ieșire. Aceste duiuri nu au nicio sudură, garantând o scurgere uniformă a produsului și o rezistență ridicată în timp.
Nota: acesta este exact duiul pe care il folosim si noi la posarea macaronajului pe covorasul de silicon
Stoc epuizat
This product is currently sold out.
No worries! Enter your email, and we'll let you know as soon as it's back in stock.
Dui / Sprit din otel inoxidabil cu varf rotund.
Diametru varf: Ø 9 mm
Dimensiuni: diametru baza Ø 2,5 x h 5 cm
Utilizare: Macarons, Decorare, Restaurant, Bucatarie, Cofetarie


Livrare produse fragile prin firme de curierat
Lucram constant sa imbunatatim calitatea produselor si a serviciilor noastre si suntem foarte atenti la impachetare si la livrarea produselor, in special a celor care sunt fragile.
Ce sa stii despre livrare
- Toate produsele noastre sunt impachetate corespunzator si sunt cat mai bine incadrate in cutiile de transport astfel incat sa nu fie deteriorate pe perioada transportului
- Pentru produsele care sunt fragile sau necesita temperatura controlata utilizam ambalaje profesionale speciale care pastreaza temperatura constanta pe o perioada de 24-48 h
S-ar putea să-ți placă și…
Kit ustensile pentru macarons
- 2 planse din silicon Pavoni
- 1 termometru de cuptor
- 1 termometru digital cu sonda pentru sirop
- 1 spatula din silicon
- 1 ibric din inox pentru siropul de zahar
- 1 dui rotund cu diametrul de 8mm
- 5 posuri de unica folosinta
- 1 carte cu reteta de macarons si 1 reteta de umpluturi
Produse similare
Cutie Macarons – Flowers Macarons Collection 18buc
Cutie Macarons – Spring Box 9
Pasta de cocos, 250gr
Pastai Vanilie Madagascar Bourbon – 10 buc
Mini piramida macarons – 20cm
Retete – Delicii cu capsuni by Ioana Crisan
- Ganache de căpșuni cu ciocolată Valrhona Inspiration
- Ganache de ciocolată albă cu căpșuni (piure)
- Ganache de ciocolată albă cu piure de căpșuni și rubarbă coaptă
- Ganache de ciocolată albă cu vanilie (păstaie) și inserție de compote de căpșuni
- Ganache de vanilie cu pastă de vanilie și inserție de ganache de ciocolată cu căpșuni
- Ganache de ciocolată albă cu soc și bucățele de căpșuni liofilizați
- Ganache de ciocolată albă cu fistic și jeleu de căpșuni cu yuzu
- Ganache de ciocolată albă cu mentă și jeleu de căpșuni
- Ganache de ciocolată albă, mascarpone și inserție de jeleu de căpșuni cu busuioc
- Cremă de cheesecake cu căpșuni
Retete – Delicii de iarna by Ioana Crisan
- Ganache de ciocolata cu lapte si infuzie de coaja de portocale
- Ganache de ciocolata cu lapte si scortisoara
- Ganache de ciocolata cu lapte, nuca coapta si sos de caramel (*sarat)
- Ganache de ciocolata alba si condimente de turta dulce - nivel mediu
- Ganache de ciocolata alba infuzat cu cardamon si insertie de coaja de portocala confiata
- Ganache de ciocolata alba cu cocos si insert de ananas
- Ganache de mix de ciocolata cu lapte si neagra si bucati de brownie
- Ganache de ciocolata alba infuzat cu scortisoara si insert de merisoare
- Ganache de ciocolata alba cu piure de castane si vanilie si jeleu de afine
- Ganache de ciocolata alba cu fistic infuzat cu scortisoara si jeleu de visine
- Reteta pentru citrice confiate - portocale, lamai, mandarine, grefruit - bonus
- Ganache de ciocolata alba cu vanilie si insert de nuci caramelizate
- Ganache de ciocolata semi-neagra si sos de caramel cu fructul pasiunii
- Ganache de ciocolata neagra cu "chips" de ciocolata neagra si flori de sare
- Ganache de ciocolata neagra si insert de jeleu de zmeura
- Crema de mandarine si piper roz
Retete – Delicii de primavara-vara
- Ganache de ciocolata alba cu tonka si piure de visine
- Ganache de ciocolata alba cu trandafiri, litchi si zmeura
- Ganache de ciocolata alba cu fistic si flori de portocal
- Ganache de ciocolata alba cu violete, afine si mure
- Ganache de ciocolata cu lapte si rozmarin
- Ganache de ciocolata alba cu ceai de iasomie si insertie compote din capsuni
- Ganache de ciocolata alba cu immortelle si insert de lamaie confiata
- Crema de lamaie cu flori de portocal si miere poliflora
- Crema de lamaie si flori de ceai
- Ganache de mix de ciocolata cu lapte si ciocolata neagra