Termometru digital cu sonda
85,00 lei
Termometru digital de bucatarie cu sonda
Termometrul cu sonda de sarma este destinat pentru masurarea temperaturii siropului de zahar in procesul de pregatire al macaronsilor dar si pentru masurarea temperaturii mancarii, avand totodata functia timer.
Nota: acesta este exact termometrul pe care il folosim si noi atunci cand pregatim siropul de zahar. Pentru noi este cea mai buna varianta raport calitate-pret.
Stoc epuizat
Termometru digital de bucatarie cu sonda
Termometrul cu sonda de sarma este destinat pentru masurarea temperaturii siropului de zahar in procesul de pregatire al macaronsilor dar si pentru masurarea temperaturii mancarii, avand totodata functia timer.
Informatii tehnice:
Gama de masurare a temperaturii: -20 °C la +250 °C
Rezolutia temperaturii: 1 °C
Setarea duratei timer: max. 99 minute, 59 secunde
Lungimea sondei de sarma: 1,4 m
Alimentarea: baterie 1× 1,5 V AAA (nu este inclusa)
Descrierea termometrului
1. buton pentru setarea minutelor
2. buton pentru setarea secundelor
3. buton pentru reducerea timpului/selectarea unitatii de temperatura °C/°F
4. intrarea pentru conectarea sondei de temperatura
5. spatiu pentru baterie
6. comutatorul functiei timer/termometru
7. magnet pentru fixare
8. deschizatura pentru atarnareAmplasarea
Greutate | 0,15 kg |
---|---|
Dimensiuni | 11 × 11 × 5 cm |
Livrare produse fragile prin firme de curierat
Lucram constant sa imbunatatim calitatea produselor si a serviciilor noastre si suntem foarte atenti la impachetare si la livrarea produselor, in special a celor care sunt fragile.
Ce sa stii despre livrare
- Toate produsele noastre sunt impachetate corespunzator si sunt cat mai bine incadrate in cutiile de transport astfel incat sa nu fie deteriorate pe perioada transportului
- Pentru produsele care sunt fragile sau necesita temperatura controlata utilizam ambalaje profesionale speciale care pastreaza temperatura constanta pe o perioada de 24-48 h
Produse similare
Pasta de cocos, 250gr
Pachet rețete de umpluturi pentru Macarons
Pastai Vanilie Madagascar Bourbon – 10 buc
Covoras silicon macarons
Dui macarons 9 mm
Piramida macarons – 10 nivele
Retete – Delicii cu capsuni by Ioana Crisan
- Ganache de căpșuni cu ciocolată Valrhona Inspiration
- Ganache de ciocolată albă cu căpșuni (piure)
- Ganache de ciocolată albă cu piure de căpșuni și rubarbă coaptă
- Ganache de ciocolată albă cu vanilie (păstaie) și inserție de compote de căpșuni
- Ganache de vanilie cu pastă de vanilie și inserție de ganache de ciocolată cu căpșuni
- Ganache de ciocolată albă cu soc și bucățele de căpșuni liofilizați
- Ganache de ciocolată albă cu fistic și jeleu de căpșuni cu yuzu
- Ganache de ciocolată albă cu mentă și jeleu de căpșuni
- Ganache de ciocolată albă, mascarpone și inserție de jeleu de căpșuni cu busuioc
- Cremă de cheesecake cu căpșuni
Retete – Delicii de iarna by Ioana Crisan
- Ganache de ciocolata cu lapte si infuzie de coaja de portocale
- Ganache de ciocolata cu lapte si scortisoara
- Ganache de ciocolata cu lapte, nuca coapta si sos de caramel (*sarat)
- Ganache de ciocolata alba si condimente de turta dulce - nivel mediu
- Ganache de ciocolata alba infuzat cu cardamon si insertie de coaja de portocala confiata
- Ganache de ciocolata alba cu cocos si insert de ananas
- Ganache de mix de ciocolata cu lapte si neagra si bucati de brownie
- Ganache de ciocolata alba infuzat cu scortisoara si insert de merisoare
- Ganache de ciocolata alba cu piure de castane si vanilie si jeleu de afine
- Ganache de ciocolata alba cu fistic infuzat cu scortisoara si jeleu de visine
- Reteta pentru citrice confiate - portocale, lamai, mandarine, grefruit - bonus
- Ganache de ciocolata alba cu vanilie si insert de nuci caramelizate
- Ganache de ciocolata semi-neagra si sos de caramel cu fructul pasiunii
- Ganache de ciocolata neagra cu "chips" de ciocolata neagra si flori de sare
- Ganache de ciocolata neagra si insert de jeleu de zmeura
- Crema de mandarine si piper roz