Bună, eu sunt

IOANA CRIȘAN

Dacă ai ajuns până aici probabil că îți dorești să îți îndeplinești visul de a învăța să faci macarons sau să îți crești afacerea din domeniul cofetăriei incluzând și celebrii și frumoșii MACARONS în vitrinele tale.

Te invit să descarci gratuit lista cu tot ce ai nevoie pentru macarons reușiți. Astfel, vei avea informații utile despre pașii pe care e nevoie să îi urmezi, ingredientele atent selecționate necesare și ustensilele de lucru care să îți asigure succesul în crearea unor macarons reușiți.

În fiecare zi bucuria mea este de a îndulci viețile oamenilor.

Dacă ai ajuns până aici probabil că îți dorești să îți îndeplinești visul de a învăța să faci macarons sau să îți crești afacerea din domeniul cofetăriei incluzând și celebrii și frumoșii MACARONS în vitrinele tale.

Te invit să descarci gratuit lista cu tot ce ai nevoie pentru macarons reușiți. Astfel, vei avea informații utile despre pașii pe care e nevoie să îi urmezi, ingredientele atent selecționate necesare și ustensilele de lucru care să îți asigure succesul în crearea unor macarons reușiți.

Oooooo da,

Am fost și eu în poziția ta

Am inceput sa fac macarons in 2013, cand, in urma unei incercări nereusite de a face macarons, m-am inscris la primul curs de patiserie frantuzeasca din viata mea.

După acest curs am exersat singura, timp de aproape 2 ani, sa fac macarons acasa. Procesul a fost unul plin de provocari dar, cum sunt ambitioasa din fire nu m-am lasat pagubasa. Am continuat sa fac macarons pe sistemul trial – error pana am dezvoltat o metoda unica prin care am siguranta ca oricine poate sa faca macarons singur, chiar si in confortul casei lui.

In tot acest timp am facut multe greseli pe care acum le consider lectii valoroase si, ori de cate ori am ocazia, spun ca am facut eu toate greselile care puteau fi facute cu macaronsii nu mai este nevoie sa le repeti si tu.

Între timp afacerea mea a tot crescut și pe lângă întreaga experiență acumulată am înregistrat și câteva rezultate frumoase:

+1000000

MACARONS FĂCUȚI ÎN PESTE 10 ANI DE ACTIVITATE

Direct sau indirect prin angajați și fiecare dintre cursanții care fac macarons

+550

PERSOANE CARE AU FĂCUT UN CURS DE MACARONS CU MINE

Fizic, online sau în sesiuni private

+20.000

URMĂRITORI PE REȚELELE DE SOCIALIZARE

Instagram-ul este "locul meu de joacă". Dar mă găsești și pe Facebook sau Pinterest.

Vrei să înveți și tu toate secretele celebrilor macarons sau să îți dezvolți afacerea în domeniul cofetăriei incluzând aceste deserturi minunate în meniul tău?

Cum te pot susține în călătoria ta în lumea celebrilor Macarons

Am gândit și dezvoltat pentru iubitorii de macarons, produse și servicii unice prin care să înveți să faci macarons și să caștigi bani din asta.

Curs Macarons Video

Cel mai complet curs online de macarons prin care poți să treci de la amatoare la maestră într-o singură după-amiază

Workshop Macarons Live

Cel mai bun mod de a învăța să faci macarons: curs live în orașul tău cu Ioana Crișan

Masterclass Macarons

Când MACARONS înseamnă mai mult decât un desert, devine un stil de viață. Curs complet de 2 zile, live, cu Ioana Crișan

Ustensile macarons

Exact acele ustensile de care ai nevoie pentru a face macarons reușiți. Testate, aprobate și folosite în laboratorul propriu.

Ingrediente macarons

Fiecare macaron este o mini operă de artă. Am ales cele mai bune ingrediente pentru a mă asigura că obții macarons reușiți. De fiecare dată!

Coloranți macarons

Pentru că viața este colorată și fiecare macarons are personalitatea sa, oferim coloranți alimentari profesionali pentru cele mai desăvârșite culori de macarons.

USTENSILE PENTRU MACARONS

Ai cumpărat și tu tot felul de ustensile doar pentru că ai văzut la alții sau te-ai gândit că acestea ar fi potrivite?

Am pregătit pentru tine exact acele ustensile pe care și noi le folosim pentru producția de macarons, astfel încât să te poți bucura de rezultate consistente atunci când pregătești delicioșii macarons.

INGREDIENTE PENTRU MACARONS

Descoperă ingredientele noastre atent selecționate și testate pentru macarons. Exact acelea pe care le folosim și noi pentru a obține cei mai desăvârșiți macarons.

COLORANȚI ALIMENTARI PROFESIONALI

Coloranții alimentari profesionali te ajută să obții culori minunate și consistente atunci când pregătești macarons, torturi sau alte prăjituri. Noi i-am selectat pe cei mai potriviți pentru a obține culori frumoase pentru macarons.

Salut,

Eu sunt Ioana Crișan

Sunt o ex-corporatistă, cofetar self-made, antreprenor în serie în domeniul cofetăriei, trainer de macarons, consultant în domeniul dezvoltării afacerilor de cofetărie-patiserie, soție și mamă.

VESTIBUM IN ADIPIS:

Dapibus fringilla a eros habitant consectetur enim habitasse curae a dapibus vulputate parturient id. Dapibus morbi ultrices.

De la începuturi

FIRUL VIEȚII MELE

2013

Macarons, dragostea la prima vedere

Într-o dimineață de sâmbătă, undeva în centrul Clujului, am văzut o revistă pe a cărei copertă era o poză cu niște macarons superbi. 

Atunci mi-am spus: și eu vreau să fac macarons!

2014

M-am măritat cu iubirea vieții mele, Vlad

2015

Am început să fac macarons și prăjituri acasă și să duc colegilor de la birou

2016

Am fondat La Bonbonniere împreună cu chef Nicu Crăciun

2018

A venit pe lume Irina #pufarina și am vândut afacerea La Bonbonniere

2019

Am dezvoltat partea de cofetărie la Bianco Milano

2020

Am plecat de la Bianco Milano și am început să țin cursuri în online odată cu începerea pandemiei

2023

Am organizat turneul #macaronsintoataromania, prin care am învățat peste 300 de persoane să facă macarons cu o metodă testată și perfecționată de mine

2024

Dezvoltăm primul magazin fizic de macarons by Ioana Crișan în Oradea

Cutie Macarons – Easter Box 18

175,00 lei
Cutie macarons Easter Box 18 Edition Adaugă un strop de eleganță sărbătorilor tale pascale cu Cutia noastră Easter Edition - 18 macarons colorați și aromatizați, pregătiți să transforme fiecare moment într-unul memorabil Cutiile sunt în ediție limitată și în limita stocului disponibil! Cutia conține 18 bucăți de macarons Notă: cutia cu macarons se livrează prin curier în toată țara în ambalaj protector. Cu toate că ne luăm toate măsurile posibile, există posibilitatea ca unii macarons să fie deteriorați din cauza transportului.
Citește mai mult

Cutie Macarons – Easter Box 9

98,00 lei
Cutie macarons Easter Box 9 Edition Adaugă un strop de eleganță sărbătorilor tale pascale cu Cutia noastră Easter Edition - 9 macarons colorați și aromatizați, pregătiți să transforme fiecare moment într-unul memorabil Cutiile sunt în ediție limitată și în limita stocului disponibil! Cutia conține 9 bucăți de macarons Notă: cutia cu macarons se livrează prin curier în toată țara în ambalaj protector. Cu toate că ne luăm toate măsurile posibile, există posibilitatea ca unii macarons să fie deteriorați din cauza transportului.
Citește mai mult