Ivoire este ciocolata alba clasica a producatorului francez de ciocolata premium Valrhona, cu un continut minim de 35% unt de cacao, doar usor indulcita, aroma delicata de lapte si vanilie si o textura cremoasa.
Depozitare: incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. Dupa deschidere, sigilati bine produsul, pentru a isi pastra proprietatile.
Temperare: incalziti ciocolata la 45-48 C; pastrati in castron un sfert din cantitate, iar restul de trei sferturi turnati-o pe suprafata de lucru si intindeti-o constant cu o spatula pana ajunge la o temperatura de 26-27 C. Amestecati apoi aceasta cu ce ati pastrat separat si asigurati-va ca aduceti ciocolata la 28-29 C. In acest moment este perfecta pentru a lucra!
Ingrediente: zahar 42,9%, unt de cacao 35,0%, lapte praf integral 21,5%, emulsificator (lecitina de soia) 0,5%, extract natural de vanilie 0,02%.