Bun venit in lumea mea dulce

Buna, eu sunt Ioana. Sunt antreprenor și trainer de macarons si vreau sa te invat sa faci macarons si sa te ajut să le deslusesti secretele.

Imi place sa calatoresc in scopuri culinare, pot sa beau cafea in cantitati inimaginabile si am lucrat in mediul corporatist timp de 7 ani.

Sunt fascinata de tot ce inseamna patiserie frantuzeasca, consider ca a face prajituri este o arta si ador macaronsii.I-am ales tocmai pe ei dintre toate deserturile pentru ca sunt cel mai dificil de obtinut, iar asta, mie mi-a hranit curiozitatea si nevoia continua de a invata. Acest lucru m-a ambitionat sa continui sa invat si sa ma perfectionez.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti si tu sa începi sa iti transformi visele dulci in realitate, scrie-mi un mesaj!

Cum am ajuns la macarons!

Am inceput sa fac macarons in 2013, cand, in urma unei incercări nereusite de a face macarons, m-am inscris la primul curs de patiserie frantuzeasca din viata mea.

După acest curs am exersat singura, timp de aproape 2 ani, sa fac macarons acasa. Procesul a fost unul plin de provocari dar, cum sunt ambitioasa din fire nu m-am lasat pagubasa. Am continuat sa fac macarons pe sistemul trial – error pana am dezvoltat o metoda unica prin care am siguranta ca oricine poate sa faca macarons singur, chiar si in confortul casei lui.

In tot acest timp am facut multe greseli pe care acum le consider lectii valoroase si, oridecate ori am ocazia, spun ca am facut eu toate greselile care puteau fi facute cu macaronsii nu mai este nevoie sa le repeti si tu.

Descopera cum te pot ajuta

Curs-video-macarons-red.jpg
Curs macarons video

Descoperă toate secretele celebrilor macarons și treci de la amatoare la expertă în macarons într-o singură după-amiază.

ustensile-pentru-macarons.jpg
Ustensile pentru macarons

Acele ustensile de care ai nevoie pentru a pregăti macarons perfecți. De fiecare dată! Testate și aprobate de către mine și ustensilele pe care le folosim și noi la producția de macarons.

Retetare-originale-4.jpg
REȚETE Pentru macarons

Am creat peste 40 de rețete originale și inedite pentru fiecare anotimp, inspirate din natură și din experiența mea de peste 10 ani. Te invit să le descoperi.