Colectii macarons

5 motive pentru care macarons sunt cadoul perfect de fiecare dată, în orice moment și sărbătoare, și mai ales, cu ocazia oricărui eveniment mai deosebit

Odată cu bucuria primăverii și a multitudinii de evenimente deosebite și mult așteptate, vine la pachet și o mare dilemă: ce cadouri voi dărui anul acesta?

După ultimii ani atât de…unici și provocatori, gesturile speciale față de oamenii importanți, la care ții cel mai mult, micile atenții sunt foarte importante. De aceea, când optezi pentru un cadou, asigură-te în primul rând că va aduce un zâmbet pe buzele celui care îl primește, apoi că va fi util, adică cel căruia îl oferi chiar îl va folosi și nu îl va depozita într-un sertar unde se pune praful pe el.

Dacă ești în pană de idei de cadouri inedite, vin cu o soluție delicioasă: macarons! Unicii și faimoșii, finuți și delicioși macarons.
Colorați, aromați împachetați într-o cutie superbă, macaronșii chiar sunt cadoul perfect pentru un iubitor de dulce… și nu numai! 

Așadar, iată 5 motive pentru care ar trebui să alegi cutiile cu macarons pentru a le oferi cadou atât persoanelor dragi din viața ta cu ocazia cele mai frumoase evenimente, cât și ție, doar așa, pentru răsfățul tău.

1. Sunt o alegere inedită

Cine nu își dorește un cadou deosebit, ales special pentru el? Tuturor ne place atunci când oamenii importanți din viața noastră sunt atenți la micile detalii, exact acelea care întotdeauna fac diferența atunci când aleg un cadou, asigurându-se că este pe gustul nostru – și la propriu și la figurat! 

Alege o cutie de colecție, plină cu bunătăți colorate, atent selecționate, cu arome delicioase. Vor impresiona cu siguranță!

2. Aduc oamenii împreună

De la mic, la mare – toți suntem încântați atunci când mănâncăm un dulce special. Este o experiență despre care se va povesti și mai ales din care se va crea o amintire frumoasă. 
Și până la urmă, macaronșii sunt atât de buni încât ar trebui să fie împărțiți cu cei dragi! Sau…tu decizi dacă dorești să îi împarți sau nu? Noi promitem să păstrăm secretul.

3. Te transportă către un alt tărâm

Macaronșii sunt un desert franțuzesc, fin și delicat! Este o încântare a simțurilor și te transportă pe un alt tărâm plin de răsfăț. Este unul dulce de poveste.
Aromele, asocierile de gusturi și culorile fac parte din acea poveste idilică cu căsuță diafană unde cei mari stau la taclale în grădina însorită sorbind din ceaiul răcoros, iar în fundal se aud chicotelile copiilor care aleargă și se joacă voioși și bucuroși.

4. Oferă o adevărată experiență a gustului

Acum câteva sute de ani, desertul macarons era doar ”înveliș’, un biscuite cu migdale. Pierre Desfontaines a avut ulterior ideea de a adăuga și ganache între doi biscuiți. Și ce idee bună!

Iar, nouă ne place și ne folosim la maxim de această idee. Găsim cu ușurință diferite ocazii de a mai crea pentru tine o nouă colecție de macarons cu arome tematice și sezoniere.
Facem la fel și în acest an. Am pregătit pentru colecția din această primăvară zeci de sortimente de macarons cu arome diferite. Asta înseamnă răsfățul tuturor simțurilor tale cu o simfonie de gusturi dintre cele clasice – vanilie, zmeură, ciocolată, caramel, până la cele mai diverse – trandafiri, violete, ceai Earl Grey blue flower și bergamotă.
Am pus în fiecare fiecare cutie de macarons din shop pasiunea și priceperea mea împreună cu dragostea noastră pentru acest desert extraordinar!

Ești pregătit(ă) să-ți descoperi favoritele din această primăvară?

5. Ajung direct la ușa ta

Cutiile cu macarons cu câte 9 bucăți, cutiile macarons cu câte 18, respectiv 36 de bucăți de macarons se pot comanda simplu și rapid direct din shop, iar noi le ambalăm și le trimitem spre tine sau cei dragi ție în cel mai scrut timp și în limita stocului disponibil.
Le pregătim cu mult drag și atenție pentru a fi livrate prin curier oriunde în țară, într-o cutie elegantă perfectă pentru ca macaronșii tăi să ajungă în cele mai bune condiții la destinație. Cutiile le trimitem într-un ambalaj special, termorezistent pentru a fi ferite de schimbările de temperatură și mai ales pentru a le păstra prospețimea și aroma. 

cutie macarons ioana crisan

La toate acestea, adaugă celelalte motive delicioase (aromele unice de macarons) pe care ți le-am pregătit și pe care le poți gusta din fiecare cutie specială. 
Te-am convins?

Abia aștept ca macaronșii pregătiți de echipa Macarons Box să îndulcească zilele și evenimentele cele mai frumoase, atât ție cât și persoanelor dragi ție. Pupici dulci.

Un gând despre “5 motive pentru care macarons sunt cadoul perfect de fiecare dată, în orice moment și sărbătoare, și mai ales, cu ocazia oricărui eveniment mai deosebit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *