Pastai Vanilie Madagascar Bourbon – 5 buc
75,00 lei Prețul inițial a fost: 75,00 lei.65,00 leiPrețul curent este: 65,00 lei.
Adăugați o notă de rafinament deserturilor dvs. cu setul nostru de 5 păstăi de vanilie naturale. Selectate cu grijă pentru aroma lor intensă și calitatea superioară, aceste pastăi sunt perfecte pentru infuzarea cremelor, glazurilor sau chiar macarons-urilor dvs. O savoare autentică și un parfum îmbietor. Sunt ușor de folosit și vin într-un pachet practic, gata să elibereze gustul lor bogat și complex în creațiile dvs.
Nota: pachet de 5 pastai de vanilie cu dimensiunea de 11-13 cm
*Produsul se află în stoc furnizor și se livrează în termen de 3-5 zile lucrătoare.
10 în stoc
Beneficiile Produsului
Aroma naturală și intensă pentru un gust deosebit
Calitate premium, selecționate manual
Versatilitate în utilizare, potrivite pentru o gamă largă de deserturi
Detalii Tehnice
Cantitate: 5 păstăi
Lungime: aproximativ 11-13cm fiecare
Ambalaj: pungă cu sigiliu pentru prospețime maximă
Instrucțiuni de Utilizare
Despică păstaia pe lungime pentru a expune semințele
Folosește spatele cuțitului pentru a răzui semințele
Adaugă semințele sau pastaia întreagă în preparatele tale pentru a le aromatiza


Livrare produse fragile prin firme de curierat
Lucram constant sa imbunatatim calitatea produselor si a serviciilor noastre si suntem foarte atenti la impachetare si la livrarea produselor, in special a celor care sunt fragile.
Ce sa stii despre livrare
- Toate produsele noastre sunt impachetate corespunzator si sunt cat mai bine incadrate in cutiile de transport astfel incat sa nu fie deteriorate pe perioada transportului
- Pentru produsele care sunt fragile sau necesita temperatura controlata utilizam ambalaje profesionale speciale care pastreaza temperatura constanta pe o perioada de 24-48 h
S-ar putea să-ți placă și…
Faina de migdale pentru macarons
Pasta de vanilie, 250gr
Produse similare
Cutie Macarons – Flowers Macarons Collection 18buc
Blister macarons 36 cavitati
Dui macarons 8 mm
Kit ustensile pentru macarons
- 2 planse din silicon Pavoni
- 1 termometru de cuptor
- 1 termometru digital cu sonda pentru sirop
- 1 spatula din silicon
- 1 ibric din inox pentru siropul de zahar
- 1 dui rotund cu diametrul de 8mm
- 5 posuri de unica folosinta
- 1 carte cu reteta de macarons si 1 reteta de umpluturi
Retete – Delicii de iarna by Ioana Crisan
- Ganache de ciocolata cu lapte si infuzie de coaja de portocale
- Ganache de ciocolata cu lapte si scortisoara
- Ganache de ciocolata cu lapte, nuca coapta si sos de caramel (*sarat)
- Ganache de ciocolata alba si condimente de turta dulce - nivel mediu
- Ganache de ciocolata alba infuzat cu cardamon si insertie de coaja de portocala confiata
- Ganache de ciocolata alba cu cocos si insert de ananas
- Ganache de mix de ciocolata cu lapte si neagra si bucati de brownie
- Ganache de ciocolata alba infuzat cu scortisoara si insert de merisoare
- Ganache de ciocolata alba cu piure de castane si vanilie si jeleu de afine
- Ganache de ciocolata alba cu fistic infuzat cu scortisoara si jeleu de visine
- Reteta pentru citrice confiate - portocale, lamai, mandarine, grefruit - bonus
- Ganache de ciocolata alba cu vanilie si insert de nuci caramelizate
- Ganache de ciocolata semi-neagra si sos de caramel cu fructul pasiunii
- Ganache de ciocolata neagra cu "chips" de ciocolata neagra si flori de sare
- Ganache de ciocolata neagra si insert de jeleu de zmeura
- Crema de mandarine si piper roz
Retete – Delicii de primavara-vara
- Ganache de ciocolata alba cu tonka si piure de visine
- Ganache de ciocolata alba cu trandafiri, litchi si zmeura
- Ganache de ciocolata alba cu fistic si flori de portocal
- Ganache de ciocolata alba cu violete, afine si mure
- Ganache de ciocolata cu lapte si rozmarin
- Ganache de ciocolata alba cu ceai de iasomie si insertie compote din capsuni
- Ganache de ciocolata alba cu immortelle si insert de lamaie confiata
- Crema de lamaie cu flori de portocal si miere poliflora
- Crema de lamaie si flori de ceai
- Ganache de mix de ciocolata cu lapte si ciocolata neagra