Pasta de vanilie, 250gr
73,00 lei
Pasta de vanilie.
Ambalaj: recipient de plastic cu capac. Produs reambalat. Vezi partea de informatii pentru mai multe detalii despre produs.
Gramaj: 250 gr (net)
Tara de provenienta: Italia
2 în stoc (poate fi pre-comandat)
Pasta aromatizanta recomandata pentru creme de macarons, creme de cofetarie si patiserie se poate folosi la umpluturi pentru macarons, moussuri, ganache, orice fel de creme, inghetata.
Aceasta pasta de vanilie include si seminte de vanilie ceea ce ofera produsului final o savoare extraordinara.
Produs fara gluten!
Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganache, mousse.
Ingrediente: sirop de glucoză-fructoză, zahăr, lapte degresat condensat, aromă naturală, apă, aromă
naturală de vanilie, amidon modificat, arome, extracte vegetale.
Tara provenienta: Italia
Greutate | 0,25 kg |
---|---|
Dimensiuni | 15 × 15 × 5 cm |
Brand |
Macarons Box |


Livrare produse fragile prin firme de curierat
Lucram constant sa imbunatatim calitatea produselor si a serviciilor noastre si suntem foarte atenti la impachetare si la livrarea produselor, in special a celor care sunt fragile.
Ce sa stii despre livrare
- Toate produsele noastre sunt impachetate corespunzator si sunt cat mai bine incadrate in cutiile de transport astfel incat sa nu fie deteriorate pe perioada transportului
- Pentru produsele care sunt fragile sau necesita temperatura controlata utilizam ambalaje profesionale speciale care pastreaza temperatura constanta pe o perioada de 24-48 h
Produse similare
Cutie Macarons – Spring Box 18
Cutie Macarons – Spring Box 9
Covoras silicon macarons
Dui macarons 9 mm
Piramida macarons – 10 nivele
Retete – Delicii de iarna by Ioana Crisan
- Ganache de ciocolata cu lapte si infuzie de coaja de portocale
- Ganache de ciocolata cu lapte si scortisoara
- Ganache de ciocolata cu lapte, nuca coapta si sos de caramel (*sarat)
- Ganache de ciocolata alba si condimente de turta dulce - nivel mediu
- Ganache de ciocolata alba infuzat cu cardamon si insertie de coaja de portocala confiata
- Ganache de ciocolata alba cu cocos si insert de ananas
- Ganache de mix de ciocolata cu lapte si neagra si bucati de brownie
- Ganache de ciocolata alba infuzat cu scortisoara si insert de merisoare
- Ganache de ciocolata alba cu piure de castane si vanilie si jeleu de afine
- Ganache de ciocolata alba cu fistic infuzat cu scortisoara si jeleu de visine
- Reteta pentru citrice confiate - portocale, lamai, mandarine, grefruit - bonus
- Ganache de ciocolata alba cu vanilie si insert de nuci caramelizate
- Ganache de ciocolata semi-neagra si sos de caramel cu fructul pasiunii
- Ganache de ciocolata neagra cu "chips" de ciocolata neagra si flori de sare
- Ganache de ciocolata neagra si insert de jeleu de zmeura
- Crema de mandarine si piper roz